onsdag 16 januari 2013

Självklart!

Så måste jag ju visa en bild från badrummet i Hus & hem också!
Imorgon är det dags att blogga från Formex, känner mig lite nervös eftersom jag inte har nåt vidare upplägg på detta...Kan inte ens bestämma mig för om jag ska ha kameran eller nöja mig med iphone bilder. Vad tycker ni?

Nåja vi börjar med badrummet, så snyggt!!

Foto Karin Foberg


tisdag 15 januari 2013

Missa inte!

Senaste Hus & hem...för där har jag med 2 superfina reportage, det ena från ett så coolt badrum, och det andra från ett härligt hem i Göteborg, Peter och Jonna som bor där driver företaget Format, det är dom som gör Recyel tubes, världens bästa grej...nästan i alla fall!! :-)

Kolla in Hus & Hem så fattar ni!! ;-)
Foto Karin Foberg

torsdag 10 januari 2013

DIY...Modell större...

Ska hejda mitt vår prat lite....;-) Och visa ett super duper coolt tips...ja..JAG tycker det iallafall! ;-) Om man orkar förstås...Lina som gjort det här fina "lilla" pysslet, sa nog att det kändes i fingrarna rätt länge efteråt...:-) För det lilla "pysslet" om vi nu ska kalla det så, är att spraya en hel soffa med skinnfärg...  Hur många supersnygga Chesterfield soffor har man inte tittat på via Blocket och bara konstaterat att den inte är så himla läcker i vinrött just... Då ska ni tänka om genast!!! :-) För då köper ni ett par stycken sprayflaskor med skinnfärg, (säkert inte helt gratis..men i alla fall...) hos skomakaren, och sätter igång och sprayar er fina Chesterfield snyggt svart.. Simsalabim!! Supersnygg soffa!

Foto Susanne Kings

tisdag 8 januari 2013

Vårkvistar

Ja, nu blev det ett väldans vårtjat...fast det liksom inte är dags än...men när man väl börjat blir det liksom ingen hejd påt!! :-) Så jag tipsar vidare...för redan nu kan man ju faktiskt ta in några kvistar, av björk eller syren, eller forsythia...och se på små gröna musöron...:-)


Foto Gustav Gräll

måndag 7 januari 2013

Dags för nya vanor?

Jo tack....och frukost är verkligen nåt som borde bli en ny vana...usch vad jag är dålig på att äta en bra frukost... Men det här ser ju väldigt smarrigt ut, varför ska det vara så svårt att få till kan man fråga sig. ;-) Hoppas ni är bättre på det än vad jag är! :-)

Jag kan ju...eftersom jag fixade till det här på bilderna...problemet var väl att det inte var till frukost just den gången....;-)


Foto Sofi Sykfont

söndag 6 januari 2013

Konst....

Det här är en bild som jag verkligen gillar...perfekt med sin fina konst på väggen..man kan dessutom tro att rummet är väldigt stort, fast det är en liten 2 a vi plåtade i. Gillar skarpt!! :-)


fredag 4 januari 2013

Vår....

Helt plötsligt....kom det...vårkänslor...längtar.......... :-) Så underbart när allt vaknar upp, vårknoppar som brister, ja ni vet..;-) Fast just nu, när jag skriver det här, regn/snöar det lovikavantar utanför fönstret...
Men dessa bilder fick mig på gott humör, Jag- Styling och Pernilla Hed-Foto, för Cervera.
torsdag 3 januari 2013

Plaza

I julnumret av Plaza hade jag och Karin Foberg med ett reportage från ett hem i Stockholm, jag blev totalt såld på en tavla som paret hade i sitt vardagsrum. Sååå coolt och snyggt tycker jag!


Det blänker lite i tavlan...men ni ser väl vem det är ändå? :-)
Foto Karin Foberg

onsdag 2 januari 2013

Family Living

I detta nummer av Family Living har jag med ett reportage från min dotter Noras rum. Jättekul!! Nora själv tyckte nog att det var väldigt roligt, men när jag visade tidningen var det som om det vore en ren självklarhet att det var med....Disse barn! ;-)

Visar några bilder därifrån, om ni inte sett tidningen. Foto Karin Foberg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails