måndag 30 januari 2012

I lördags..

Var detta fina hem med i Leva & Bo. Karin, är inredningsarkitekt och har många smarta lösningar i sitt hem, så kolla in hennes blogg där hon bjuder på många fler.

Foto Maria Öhman Koordinator Anna Mårdsöndag 29 januari 2012

Blev just förälskad....

I en soffa!! (Ja vad annars?! ) ;-) Frågan är bara, ur vilken plånbok plockar jag 26000 kr för en soffa? Ja som ensamstående 3 barns mamma lär det i alla fall inte bli min. Dessutom har jag 2 tonårs barn, så där är man ju dessutom utlyst till evig bank eller nåt..;-( Så, det lär bli "Dream on" för ett tag...
Ghost från Gervasoni

onsdag 25 januari 2012

Imorgon...vår?

Ja jag ska i alla fall försöka göra vår imorgon..som tur var ska vi åtminstone var inomhus..;-) Hittade en hel del inspiration i den här bilden, hade gärna haft en stor gren jag också..tyvärr hann jag inte ta ner nån och få den att spricka ut i blom i tid..

Bild Tine K Home

tisdag 24 januari 2012

Omslag på Plaza

Just ja, jag har ju omslaget på Plaza denna gång!! :-) Och ett hemma hos reportage från finaste Ylva Skarp.

Foto Karin Foberg

Wegner i särklass..

Ja, vad annat kan man säga? Stolen ger mig genast ett stort habegär.. Stolen CH33 föddes redan 1957 och var i produktion fram till ca 1967, sen dess har den varit ett attraktivt auktionsobjekt. Den danska möbelproducenten Carl Hansen & Son återskapar stolen CH 33, finns i butik från mars 2012.

måndag 23 januari 2012

Ni missade väl inte?

Hustoppen! Ett toppen program i mina ögon. :-) Blev väldig intresserad av ariktekt Johannes Norlander som ritat villan Tumle, kolla på hemsidan för fler underbara hus och andra projekt. Här..

onsdag 18 januari 2012

Förändringens vindar...


Kanske blåser lite långsamt..det är mer som en mild liten bris för tillfället. :-) Men det kommer så småningom. :-)

Nu nalkas i alla fall Formex, jag är ute på mässan och stökar. Och det set ut som om det kommer att bli en riktigt fin mässa. Alla är lite nerviga, kommer saker i tid? Och varför har jag fått fel leverans? Och alla tycker nog att man har tagit sig vatten över huvudet, för en stund..Men på torsdag kommer allt vara klart! Jag kommer att uppdatera över Facebook, så häng med där för snabb uppdatering!

Bilden har dock inte ett dugg med detta att göra, men den var cool! :-)
 Kanske man dock kan känna sig lite som ens huvud hänger löst om man inte får ihop montern..;-)
Bild, Pinterest.com

tisdag 3 januari 2012

Måste bara...

Visa detta hem, som jag såg via seveteendoors, hemmet var i mina ögon helt underbart! Och har ni inte kollat in den fina bloggen seventeendoors, så gör det nu!
söndag 1 januari 2012

2012

Det blåser förändrings vindar...man vet inte riktigt vad dessa vindar bär med sig, men jag kan säga att det är starka vindar...Så håll utkik, inget blir mera sig likt. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails