fredag 28 oktober 2011

Snyggt kök i Plaza

Nu har nya numret av Plaza kommit ut..och där har jag med ett reportage från Jessica och Daniels fina kök som jag gjort med Sofi Sykfont.

söndag 23 oktober 2011

Jag vann!!

På Formex mässan deltog jag i en tävling där man kunde vinna ett par träskor från Inspire by Britten, och trot eller ej, men jag vann!! Vinner ju aldrig något, men skam den som ger sig..Hehe...;-)


Och vart gör sig inte ett par fina rosa blingade träskor om inte hos mig...;-)

 Men man anar ett mönster tycker jag......

måndag 17 oktober 2011

Badrums inspiration

Hej och hallå!!
Hösttröttheten tog tag i mig med besked...  Likadant varje höst, njuter ett tag av höstsol och vackra färger, men sen är det som ett stort grått täcke lägger sig över mig, och jag blir uttråkad på ALLT, vill inte kliva ur sängen, inga kul ideer..inget..Puh. Men nu så är det dags att lägga gråfilten åt sidan..än är ju inte vinter här. :-)

Nåt annat som jag borde, och sagt tidigare att jag skulle göra, är att fixa till badrummet.... Sååå trött på denna läckande härd! Har dragit ihop härlig inspiration, som då måste omvandlas till en budgetvariant. Men vi kan ju njuta av helheten först. :-)

Ja..mina stylistkollegor och fotograf dito lär skämma ögonen ur sig nu, för som vanligt har jag inte nån aning vart bilderna hör hemma...Men som vanligt får man ju gärna hojta till om man vet! :-)

lördag 1 oktober 2011

Eva Lindh ...

Säljer sitt otroligt fina sommarhus, som ni säkert känner igen från både Lantliv och Sköna hem.
Vill ni se mer kollar ni här, vill ni köpa, se här.
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails