fredag 17 juni 2011

Livet livet...

Ja, ibland hänger det på en skör tråd, och allt vänds upp och ner...men min väns dotter lever i alla fall! Hon har kämpat och kämpar och kommer med all säkerhet att klara sig!! Så fantastiskt!! :-)

Livet fortsätter..Förra sommaren gjorde jag och Karin Foberg ett hemma hos hos Kajsa som har Enkla ting, nu finns det med i Lantliv sommarhem. Ett underbart hem, och en fantastisk trädgård.

Ha det gott! Varm kram till er alla som tittar in! Grabba tag i dina nära och ge dom en underbar kram!! ;-)
 Foto Karin Foberg

onsdag 15 juni 2011

Livet..

hänger på en skör mycket skör tråd..ta hand om varandra, för man vet inte när det tar slut eller när allt vänds upp och ner. Jag är lite i chock över hur en väns liv vändes på en bråkdels sekund. Hennes dotter drabbades av en olycka, och har nu livshotande skador.. Allt på en bråkdels sekund...
Ta hand om varandra väl, och ha en fantastisk sommar tillsammans.

fredag 3 juni 2011

Early bird..

Blir det imorgon...men frukost hade inte varit så dumt...:-)Och plötsligt händer det....

så kom sommaren..ingen blåst, direkt, och sol och värme...Tack! :-)
Men tyvärr blir det ändå inte full njutning,än, för jag är stört förkyld...:-/ Men jag preppar mig med diverse, berocca boost och annat för att snabbt jaga bort förkylningen.
Här kommer en härligt somrig bild från Terese, som har bloggen Hedvig och jag

torsdag 2 juni 2011

I sommarens soliga dagar..

Jag hoppas dom snart är här...blir lite orolig hur sommaren ska bli...det blåser varje eviga dag här..jag är faktiskt väldigt trött på det. Men hoppet lämnar mig inte om varma sköna dagar..utan blåst. :-)


Foto Ia Neumüller

onsdag 1 juni 2011

Har inte sett det själv...

men har haft med ett jobb i Gods & gårdar för ett tag sen.. Den här bilderna var inte med i reportaget, men de är så söta tycker jag. Karin Foberg har plåtat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails