lördag 30 april 2011

Ikea kryddar...


Idag var det pressvisning för Ikeas Kryddstarkt, en begränsad designkollektion. Gillade väldigt många av sakerna..ja egentligen gillade jag allt!! men jag kan tyvärr inte köpa allt, så nu är det till att bestämma sig för VAD! För, som sagt begränsade upplagor och säljstart torsdag, så pass på!

Se mer på bloggen, livet hemma.

lördag 23 april 2011

StylistexpertJomen visst ser ni! :-) Snart så kan ni ställa en massa bra frågor till mig på Design day by day bloggen. Ja ni får väl hålla er till bröllopsfrågorna då..;-)

lördag 16 april 2011

Bolig dröm

I det här numret av den norska tidningen Bolig Dröm, har jag och Sofi Sykfont med ett jobb om blommor i vackra loppisvaser.. Det ser såå fint ut i tryck! :-)

torsdag 14 april 2011

Nästa nummer av AIH..

Så är vårt fina Hamam badrum med!
Styling Anna Mård
Foto Karin Fobergfredag 8 april 2011

Crosby street hotel

Just nu är jag i en "sluka allt som går att läsa om New York" fas, då jag planerar att åka dit på min "BIG 40 day"..
Så visar Residence fantastiska bilder från Crosby street hotel på Manhattan, och en kort intervju med en av ägarna, Kit Kemp. Det ser helt fantastiskt ut, men knappast för min plånbok...men drömma kan man ju alltid! :-)

Kit Kemp kom också med ett bra inrednings råd, "Men om jag bara skulle välja ett enda så skulle det väl vara att aldrig placera en lampa ovanför en skallig mans huvud.." :-)

Bilder via Residence
tisdag 5 april 2011

Näsuddens handelsträdgård

Lovely balkongutställning på Nordiska trädgårdar, och är det någon som har en sån här trädgårds soffa och vill sälja, hojta!! :-)


lördag 2 april 2011

Gro form

Nordiska trädgårdar bjöd på 1 fin monter, i mina ögon..;-) Och det var Gro forms monter. Näsuddens handelsträdgård hade gjort en väldigt fin "balkong" utställning, visar bilder från den imorgon. Go lördag på er!

fredag 1 april 2011

Gaaaahhhh....Igår satt jag och önskade mig en sliten brun chesterfield soffa....efter den här bilden, så dreglar jag efter en sån soffa.. :-) Och nu blir det vita golv..så är det bara!! I helgen blir det absolut en tur till Dusty Deco!! Bilderna är från deras hem, tagna av Martin Löf.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails