fredag 31 december 2010

Manligt...
elegant...och jäkligt snyggt!
Måste nästan tipsa min exman som är i renoveringstagen..ja eller inte...man ska inte grotta i det gamla, särskilt inte vid nyår.. ;-D

Styling Katrine Martensen-Larsen Foto Kira Brandt

onsdag 29 december 2010

Ännu ett..Inspirerande hem, är det här...Amelia och Andreas Widell Lönngren, som även står som fotografer. Det enda som retade mig med det här....var att jag en gång övergav en chesterfield soffa på återvinningen för att den var grön...suck... ;-)

tisdag 28 december 2010

Inspirerande hem


Finns det många... alla hem jag får besöka är mycket inspirerande, och det glädjer mig så mycket att jag får komma till så många. Jag hoppas att jag får besöka fler härliga hem förstås..:-)

En hel del inspiration får man ju även på nätet, hem som andra får besöka och göra reportage från..:-O...Hihi..

Här är ett hem som jag blev väldigt inspirerad av, hemmet i Arild. Bilder via Residence.

Foto Sara Svenningrud

måndag 27 december 2010

Oops!?Tog visst jullov tidigare än vad det var tänkt... Ber om ursäkt för det. Nya tag kommer till det nya året. :-)
I helgen hoppas jag att ni inte missade ett superfint hem i Leva & Bo bilagan. Jag och Karin har varit hemma hos Terese med bloggen Hedvig och Jag.

Några tokiga saker tycker jag dock att det smugits sig in i tidningen..sovrummet är inte så turkost..utan vilsamt vitt och blått..Och på sidan "guide till stilen" heter Andreas plötsligt Anders..Jag kan säga att han heter fortfarande Andreas. Men annars var det fint! :-)
Uppdatering, man kan se fler fina bilder här!

tisdag 21 december 2010

Juleträd


Ja nu är granen inne och klädd, min lilla Nora tyckte förstås att vår gran var för liten..Hm hur kan hon veta som är 2 år hur stor en gran ska vara?? Nåja, den får duga för vi har inte så mycket plats. Men jäklar, höll på att trilla av pinn..när jag skulle betala..250 kr för en liten gran!!? Jaja.. Vad gör man inte för "the Christmas spirit" .... :-)

Hade jag kommit dragandes med en sån här istället, då hade det nog blivit ännu mer protester! Men det ser fint ut på bild ändå..

Ha en underbar dag allesammans!

måndag 20 december 2010

Nu är det snart dags...


att ha klapparna klara! :-) Hur går det för er? Jag måste säga att jag är rätt nöjd med mig själv, jag har både handlat och slagit in paket under helgen...vilket nästan är ett under, då jag brukar handla och slå in dan före julafton. :-) Men ett sista minuten tips på paketinslagning skadar ju inte..

Ha en underbar dag i snöyran!

Bild Ikea.se

fredag 17 december 2010

Fin entre..

Är ju alltid roligt till julens middagar..:-)

Tycker förstås att det är lite jobbigt att allt hamnar under att gigantiskt snötäcke...:-/ ALLT som jag skottade igår har ett nytt täcke över sig nu...

Åter till vackra entréer då..:-) Jag tor jag satsar på massor av marschaller, blir vackert i snöhögarna. :-) Ha en underbar jul!!

torsdag 16 december 2010

För ett par år sedan...
gjorde jag och Lotta Apelgren ett jobb till Härligt hemma, men de här bilderna kom inte med då. Men en av bilderna var med för ett par veckor sedan i en julbilaga.
Tycker fortfarande att bilderna är rätt söta..:-)

Knäcket var tips för hur man fixar julen i sista minuten.

onsdag 15 december 2010

Stillsamt julpyssel..


Det här "pysslet" är av en stillsammare sort, men minst lika fin.. :-)

Hoppas ni alla firade Lucia dagen med rejält mycket glögg och lussebulle.

tisdag 14 december 2010

Till de små...


fåglarna... Vilken super bra ide av Liv!!.. med bloggen Tusenfröjd.

Så enkelt men såå snyggt! :-) Nu blir det mer pyssel här hemma..;-)

Har ni inte besökt Livs blogg eller hemsidan till hennes och mannens Plantskola, så gör det! Helst live också, (kan bli långt att åka då förstås..) Men det är ett jättefint ställe!

måndag 13 december 2010

Återvinning i min stil


Eller piff i min stil!! :-) Eller bra upppiff för en tråkig julkula..eller, ja snyggt var det i alla fall! Och jag har en massa små spetsdukar från Myrorna som jag kan använda.

Ha en härlig Lucia!

fredag 10 december 2010

Peace & Joy


Önskar alla som tittar in här en underbar helg! Själv ska jag ta itu med en envis förkylning, och mår jag bättre så blir det julmarknad på Överjärva gård eller Rosendals trädgård.

Varma kramar!

Bild via Concrete & Honey

torsdag 9 december 2010

Ser du stjärnan.....


Jo då, mäkta impad av mig själv får jag säga...:-D Jag har lyckats göra den här stjärnan alldeles själv. Nu var det faktiskt inte jättesvårt, men jag har grava problem med att klippa åt rätt håll mellan varven..Hihihi...
Ha en underbar dag, tänka sig...snart Lucia!!

onsdag 8 december 2010

Så här blev min...


Blev ju så inspirerad av kransen hos Reneé Voltaire..så jag var tvungen att göra en själv.

tisdag 7 december 2010

Kitschig jul var det här!


Och jag blev smått förälskad i det gula bordet.. :-) Så härligt, men tyvärr inte så passande i mitt hem. Men men...allt är till för att ändras på! Hihi..
Ha en underbar dag!

måndag 6 december 2010

Gourmet och Plaza


Idag blir det kök jag gjort för Plaza och Gourmet. Med en lite stillsammare julkänsla.

Här hemma är det sjukdag, Igen med Nora.

fredag 3 december 2010

Paket proffs


För ett par år sedan fick jag en verkligen fin komplimang av min tonårs son, "Mamma dina paket vill man knappt öppna dom är finare utanpå än det som är i.." Ja, det kanske inte låter som en komplimang, men det var det! :-) Hihi..

Hittade de här bilderna hos Dietlind Wolf och de ser inte heller så dumma ut...;-) Kika in på hans blogg för fler fina bilder.

torsdag 2 december 2010

Hjärtan gör en glad!


Så sy ett par till granen! :-) Här i trendiga rutor, så söta.

Oopps..


Missade en dag helt plötsligt..Hm får fixa till 2 idag då! :-)

Här kommer första inspirationen för dagen, från Martha. Hon kan hon..:-) Kransen är jättefin tycker jag, och allt det gröna ser härligt ut!
Ha nu en härlig dag!!

Bild via Martha Stewart

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails