tisdag 29 december 2009

Gott nytt år!


Ja snart är det här året slut, och ett helt nytt kommer....Åh vad spännande det ska bli!!! Vad kommer det föra med sig tro?!

Som jag sa i förra inlägget så längtar jag redan lite försiktigt efter våren... Kan inte låta bli att ta fram en bild med både hyacint och syren...åhh...tänk er dofterna....Ahhhhh.. :-)

Bukett av mig, plåtat av Karin Foberg, och platsen underbara butiken SomSara.

söndag 27 december 2009

Nya tider....


Ja julen rullar mot sitt slut och snart är det dags för ett nytt år... Konstig är man allt, för idag satt jag och lääääängtade efter vårblommor...;-) Samtidigt som jag känner för att åka skidor.. Hehe..

Hoppas gör jag i alla fall, att det nya året ger mig lite av den här varan.... :-)

God fortsättning och ett riktigt härligt Gott nytt år!!!

Bild: Anna Mård Karin Foberg

fredag 18 december 2009

Ernst?!


Ernst, jag älskar dig besinningslöst....men vad i hela friden var det där????? Jag är sur.

Vet inte hur det är med er andra Ernst diggare där ute, men jag störde mig på väldigt många saker... Har väl aldrig sett ett program som fasen skiner som en arena..hur många lampor hade dom använt?? Skuggor överallt i huset, för att inte tala om därute....
En pelargon???? mitt på köksbänken? Var julblommorna slut?
Jättegullig grupp med iskonvaljer, men kunde ni inte torkat bort dammet på gjutjärns grytan först?
Kändes som hela programmet var hafsigt gjort... Känner mig rätt besviken.. Om du är trött Ernst, ta ledigt!
Fasen..när jag ändå håller på...Köpte din bok Ernst, vet inte vem som stylar dig, men du håller på att bli en parodi på dig själv...hur många stickade myspys tröjbilder fanns det inte i den...

Men...gammal kärlek rostar aldrig, kommer att kolla nästa program också, och hoppas på att det är bättre gjort.

lördag 12 december 2009

Hemma hos..


Jaha ja, nu när jag har ett fint reportage ute, ja då har jag ingen bild som jag kan visa..typiskt! Men ta en titt i Aftonbladets bilaga, Härligt hemma, idag så ser ni min systers fina hem! Som jag och Lotta Appelgren gjorde förra året.

See you soon!! :-)

(Bilden vet jag inte vart den kommer ifrån, så där får ni gärna hojta till om ni vet...Härlig är den i alla fall!)

söndag 6 december 2009

Alla..

verkar vara så förbaskat duktiga på att baka pepparkaks hus?! Ja måste säga att jag blir avis..för jag är hopplös! Sist jag skulle vara helylle mamma och baka pepparkakshus med mina barn, (vilket är några år sedan) så glömde jag flera väggar...fick börja om från början, och sen kraschade jag en vägg eller två vid själva limmandet...suck. Så när det var dags för pepparkakshus, så gjorde min dotter Amelia huset. Vilket inte alls är underligt, för hon kan baka. Det kan inte jag egentligen...:-) Här kommer ett hus som nog kan få de allra flesta att bli gröna av avund! ;-) Från Saltå kvarn.wordpress.com

torsdag 3 december 2009

Fortfarande...


har jag sirap i kroppen...Jätteseg!! Var iväg för att köpa Berocca, men tar fel, fick piller istället för brus och jag tycker inte de hjälper ett dugg. Men kylan har ju anlänt i alla fall och gårdagen var på mina bredgrader helt fantastisk, idag var det dock inget vidare... Igår satt jag och skrev hela dagen och halva natten... Plus halva dan idag, Vilket inte gjorde mig piggare, så det är snart dags för bädden. :-)

Men jag måste ju bjuda på nån härlig bild! Hm..snart dags för att visa lite bilder från mina reportage tycker jag...Men det får vänta ett tag till. Här kommer en söt julgrupps bild från Zetas, där jag var på pressfrukost för ett tag sen. Årets perenn blev, Koreansk plymspirea. :-)

Ha det gott!! Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails