måndag 30 november 2009

Formex 2010


Creative Flow

"Entrétorgsutställningen på årets Formexmässa kommer att vara ett rum för kreativitet. Designer Jan Rundgren kommer att bygga upp en stor vindsateljé som blir en plats för skapande arbete och kreativa tankar."( från Formex hemsida)

Låter som ett bra tema tycker jag! Synd bara att jag måste vänta så på att få ett creative flow bara.... :-)

Ser fram emot att se utställningen.

söndag 15 november 2009

Inspirationen...


är nere på noll...förkylning på gång..:-( Måste spring till apoteket och köpa multivitamin eller nåt..

Hittade denna underbara sovrums bild, gillar den verkligen, vilket gästrum!!Kuddarna ser nästan ut som gamla mjölsäckar, och bordet (!) är bara för snyggt.

Tjingeling på er!!

lördag 7 november 2009

Åhhhhh..


vad jag är TRÖTT! Allt segar sig fram..har ju flyttat in in i mitt lilla hus och kartongerna tar aaaaaaldrig slut. Och vädret, vad säger man om det? Nä jag tar hellre snö än denna gråblötfilten.

Menmen..man kan ju inte bara sitta och gnälla! :-) Huset bjuder ju inte på några garderober, så det har funderats på alternativ. Min dotter vill väldigt gärna ha en "walk in closet", men rummen är lite för små, så det blir en "step in closet" istället. ;-) Så ett par fina pardörrar har inhandlats till det. Idèn kommer från Vita ranukler Marie, och hennes fina tvskåp.

Igår var jag på Hannas utställning och Saras nyinvigning, Hannas bilder var ju såklart jättevackra och Saras ateljé är ju helt underbar! Efter blev det go middag med trevliga tjejer, underbart!

Så gråblötfilten har inte helt tagit över! ;-)

Här kommer en finfin bild på de vackra pardörrarna, Ha det bäst där ute!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails