tisdag 20 oktober 2009

Ute nu!!


I nya Vakre Hjem ser ni vårt fina reportage från från goa Thereses hem. Det är jag och Sofi Sykfont som gjort det. Här får ni ett smakprov på det vackra hemmet.

Therese är förresten en av ägarna till en jättefin butik som heter Himlen runt hörnet.

Ha det bäst! Kram A

fredag 16 oktober 2009

Hujedamej!!!


Ojoj...Har det redan (nästan) gått en vecka sen mitt senaste inlägg... och hujedamej vad det händer många roliga saker nu!! :-)

Bland annat två super duper fina hem rätt in i Plaza till våren- sommaren 2010! :-)

Snart är det flytt för mig, åhhhh vad det ska bli kul och skönt..målning av mina fina fynd, som jag hittat det senaste året, pågår för fullt. Jag har inte haft plats för dom men nu ska allt in, (hoppas jag) :-)

Nu ska jag dra på bio med min syster yster!

Har ni inte varit på hennes ställe, passa på nu i helgen, smarrig soppa och härligt afternoon tea! Bli fan, av Systrars söta på Facebook, så får ni alla super erbjudanden direkt!

Underbar höst bild från Martha Stewart.Tjingeling!!

lördag 10 oktober 2009

Göta Petter....


sa jag härom dagen...och en mamma på dagis fick sig ett gott skratt.."Vem säger så nuförtiden??" sa hon skrattandes...Hmm...kan man rå för att man vuxit upp på teskeds gummans tid??... :-)

Och Göta Petter säger jag igen!! För nu är mitt sovrum från inredningsakuten i press.. I dagens Härligt hemma, med foto av Hannah Modigh och text av Veronica Lundström.

Men tyvärr har jag ingen bild att visa...:-( Så det får ni kolla i tidningen om ni vill.... Ett annat snyggt sovrum är det här!! :-)

Tror att bilden kommer ifrån Helena med bloggen, En mammas dag.. Gillar också iden med bild hjärtat, men jag är också helt galet glad i hjärtan! :-)

Varma kramar!!

fredag 9 oktober 2009

Snyggt...


som attan!
Tycker jag om denna tavelvägg..och blandningen av nytt och gammalt.

Ha en underbar helg!!

tisdag 6 oktober 2009

Funderar...


över väggarna i lilla huset... Har bestämt mig för en tapet...men inte vart jag ska ha den.. ;-) Men det här är en ide som jag tycker är väldigt söt..

Ha tyvärr glömt vart jag hittat den underbara bilden...
..rätta mig den som kan..

Ha en bra vecka!! Kraaam...

måndag 5 oktober 2009

Systrars söta!

Min systers ställe i Bålsta! Cafe och livstilsbutik.. Med mycket smarr att äta på, och en hel del i butiken! :-) Till exempel fina kläder från Melmelli.

Välkomna!!

fredag 2 oktober 2009

En liten..


helgblomma till er alla..

Idag har jag varit ute på plåtning. Sååå mysig dag har det varit! Vi var så inspirerade så det hela gick som en dans. Ja har man dessutom fantastiska "assistent" vänner, ja man kan ju lätt säga att det underlättar! :-)
Imorgon blir det jakt efter pardörrar, det ska bli en "walk in closet" till min dotter i nya huset.

Jag bjuder på en underbar bild från mig och goa Sofi Sykfont, Förlåt Sofi..STORT GRATTIS på födelsedagen!! ;-) Kraaaam!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails