lördag 29 augusti 2009

Nytt och glatt...Och alldeles underbart!! Ja så skulle jag nog vilja säga om Oddbirds, det var det nyaste och fräschaste på formex mässan! Med roliga idéer och en underbar filosofi skapar Oddbirds..det dom känner för att skapa. Se mer på oddbirds.nu

onsdag 26 augusti 2009

Ja tack!


Nora har precis börjat på dagis..självklart har jag planerat in en massa jobb...men..för det finns ju alltid ett men..hon hann gå 4 dar, sen blev hon superförkyld!
Så nu går vi här hemma och drar benen efter oss... inget blir gjort med en förkyld grinolle bredvid sig... just nu skulle jag helst vilja ligga i ett rent sovrum utan snorpapper överallt...så om någon vill ge mig frukost på sängen, och snabbt fixa till mitt snorpapper försedda sovrum till denna ljuva dröm, säger jag bara, JA TACK! :-)

Imorgon börjar Formex mässan, så då får snorgrinolle..jag menar Nora, ;-) vara hos mormor. Det blir späckat schema hela dan..

Ha det gott!! Kram Anna

fredag 21 augusti 2009

Haha!!


Jaså ni vita goa vänner! ;-) Ni gillade inte tapeten!? Hihi.. Ja..lite färgstark är den allt, kanske inte något jag heller skulle ha hemma. Men den gör mig i alla fall väldigt glad!

Den här bilden hittade jag någonstans, vet inte vart.. Men tyckte det var en kul ide att göra gardin/insynsskydd av flera kökshanddukar.

Ikväll blir det invignings skumpa på Systrars söta med vänner!!

Ha en trevlig helg!! Kramkram!

onsdag 19 augusti 2009

Kolla här Emma!!!Häromdan läste jag Emma Hambergs krönika i Family living, hon är galen i tapeter...det känner jag igen mig i, dock har jag inte haft möjligheten att åka land och rike runt för att köpa några...man kan säga att jag än så länge fönstershoppar. ;-)

Nu hittade jag den här, och...woohoo!!!! Den gör mig såååå glad!

Så.. KOLLA IN DEN HÄR, Emma!!!

Bilder Polly Wreford

tisdag 18 augusti 2009

Det här är...


Ju bara såååå snyggt!!

Inget smått, inget plåtter.... Det är väl inget för den lilla bostaden kanske... Men nåt att tänka på, ta i lite! Ta till! Stor spegel, stor blomma, rejäl lampa och två stora korgar. Ja..och rejäl skänk...;-) Och allt är inte vitt...men känslan är ändå ljus och luftig...

Ha det bäst!
Kram, kram!!

Låt mig....


en gång få bo i ett gammalt hus med högt i tak och med breda tiljor...och ett sovrum lika ljuvt som detta! Tack! :-)

Bild Atlanta Bartlett. Sweet!! säger jag....

fredag 14 augusti 2009

I jakten..


På bilden av mitt favvo kök, hittade jag den här!
Och den var ju inte så dum!! :-)

fredag 7 augusti 2009

På lördag!


Kommer min fina guide över vita stilen! ;-)

Idag jobbar jag min sista dag på sommarjobbet...det har varit otroligt roligt och lärorikt! Nya härliga vänner och bekantskaper har jag fått på köpet, underbart!!

Men nu ska jag tillbaka till frilanssvängen, och det ska också bli kul! Har ju redan frilans jobb som skall göras åt Härligt hemma. :-) Men även andra roliga jobb är inbokade med "mina" fotografer.
Men jag kommer också att jobba en del på min systers café, Systrars söta, ja ni hör ju på namnet att det krävs att jag kommer dit! ;-)

Ha det gott! Kraaam!!

Bild: Anna Fleberg.se (är ganska så säker på att fotografen är Hanna Rössner

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails