onsdag 29 juli 2009

Vita stilen


Jojomensan...jag har styrt över prylarna till den vita stilen...:-) Sååå är det nån som inte har koll, så kan man snart kolla in Härligt hemma, Aftonbladets bilaga.

Bild: Super snygga kuddar i linne! Country by mail.

Ha det gott!!

tisdag 28 juli 2009

Ännu en...lovely..


Ja faktiskt...bilder som den här tilltalar mig..mycket.. att något så enkelt som en vas med blommor och några böcker kan tilltala så mycket..:-) Men det finns ju en tanke bakom det hela! En jäkligt snygg tanke, tycker jag! :-) Och..det är väldigt lite som behövs för att göra det hela perfekt!

Återigen är det skapat av Luciyna Moodie.

torsdag 23 juli 2009

Lovely...


Vad är det med gamla hus som gör att man bara älskar dem?? Själen som bor i väggarna? Tidens tand som syns i golv, väggar och trappor..?

Eller gamla saker?? Varför älskar vi dem så? Är det drömmar om tider som flytt? Eller är det sagorna som Astrid givit oss som barn? :-)

Till och med tidningen Lantliv vill låta oss drömma till bilder med Malin på Saltkråkan som inspiration.

Här är har Stylist Lucina Moodie skapat en bild som spelar på alla strängar... tycker jag..;-)

Sommar picknick


Ni som kan! Njut av härliga sommar dagar..gör en härlig picknick till dig och dina käraste. Härlig inspiration kommer här..ja maten får ni komma på själva! ;-)

Kramkram!

måndag 20 juli 2009

Karlskrona


Nu är jag i Karlskrona för att göra en balkongstyling. Hua vad det var jobbigt att åka hit...Tycker inte att det är nån höjdare att köra i mörker och regn...men men nu är jag framme i alla fall! ;-) Hinner väl inte se så mycket av stan, men jag hittade en bild på staden!! :-) hihi...
Taget med stadens webkamera, (vilket påfund!) Så det är LIVE 8.51! .

Ha det gott!!

onsdag 15 juli 2009

Nu rullar det på...


Ja nu rullar det på på jobbfronten..Idag var jag modell till en picknick plåtning..Tacka vet jag photoshop!! Man kanske kan förlora ett par kilon..:-)
Men lite skoj är det..att sitta och titta stint in i en främmande killes ögon och se kär ut....Hahaha..

Annars har jag fullt inbokat på hemma hos fronten! Jättekul!! Så kul att obehindrat boka in de hem jag vill utan hänsyn till vad det kostar att åka dit..:-) Ja jag får väl hålla mig innanför Sveriges gränser...

Annars plockar jag med bilder till kräftskive plock, hoppas det blir bra...Tycker faktiskt en del företag har otroligt tråkiga bilder... men men skaldjurs knivar och nubbeglas är ju vad det är.. :-)

Hmm.. ser ju inte så dumt ut det där..kanske skulle ha kräftskiva i år?!

Ha det gott, många kramar!!

Systrars söta!!


Öppnar imorgon...11.00 Välkommna dit för härligt kaffe och underbart smarrigt hembakade kakor!! :-)

söndag 12 juli 2009

Loppis e poppis!


Åhh vad jag har loppat i helgen!! Gamla resväskor för 10 kr, tjohoo säger jag om det.. :-) Tvättkorgar, en fin hatt (också 10 kr) och mycket annat.. Nu ska jag fixa prylarna, sen kanske det hela hamnar i en tidning.. :-) Hihi...

Här kommer en super smarrig bild på nåt som låter super smarrigt! Hallon maräng rutor..hur gott lät inte det?! Receptet hittar ni på recept.nu och kommer från boken sommarens söta, foto Ulrika Ekblom

Ha det gott, och många kramar!!

fredag 10 juli 2009

Helg!!


Ja nu är min första vecka till ända..det har varit såå kul!! Men man blir ganska trött av nya intryck, och nya rutiner... Så det blir trots allt lite skönt med helg vila. :-)

Det är ganska fullt upp ändå kan man säga..min syster håller på att öppna café och livsstils butik, så lediga stunder försöker jag att hjälpa till där.. Så har ni vägarna förbi Bålsta, åk till Systrars Söta livsstils butik och café i Vita villan!! :-) Invigning den 15/7.

Varmt välkomna!

Bild från Systrars söta

onsdag 8 juli 2009

Härligt hemma= härligt sommarjobb!!


Ja nu har det gått 3 dagar på mitt sommar jobb, och jag trivs som fisken i vattnet! :-)

Jag kommer bland annat göra en balkong styling, efter en tävling som de haft i tidningen. Så idag har jag varit ute på stan och letat möbler. Jag ska också hinna med ett par hemma hos rep! Har varit ute i blogglandia och letat..;-) Det ska dessutom göras en del plocksidor, något jag inte gjort tidigare så det är kul!

Fler uppdateringar om mitt sommar jobb kommer inom kort... Ha det bäst, många kramar!!

Bilden får symbolisera min balkong styling...;-)

söndag 5 juli 2009

Nu börjar jag....


..mitt sommarjobb! :-) Det ska bli jättekul! Faktiskt har jag ingen aning vad jag ska göra dessa 4 veckor..men vad gör det! :-) Vill ju helst ta dagen som den kommer..men mina jobb brukar jag planera lite mer för..:-)

Skulle så gärna vilja visa er en bild från ett jobb som är ute i Magasin M nu, men tyvärr har jag ingen..:-( Hoppas kunna visa er en längre fram.. Det är ett Afternoon tea reportage som är så fint!

Lotten från "Lottens vita och gröna" var med som modell!

P.S hittade en bild på tidningens hemsida!! ;-)

onsdag 1 juli 2009

Hemma hos...


När man är runt och gör hemma hos reportage, får man inte bara träffa underbara härligt kreativa människor..nej man får ju titta på deras hem..väldigt ingående!! :-)

Och man får ta del av deras ideer och deras inköp.... Jag gjorde ett hemma hos i måndags hos en mycket kreativ människa!! Hon har tapetserat om alldeles nyligen och jag blev förälskad....:-) Nu hittade jag en annan tapet från samma ställe...Jag är käääääär....och tänk om jag inte hade gjort hemma hos där, då hade jag aldrig hittat den.. ;-)

Kolla in fler tapeter från Pip studio hos Intrade.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails