tisdag 20 januari 2009

Kärlek till tofflor!

Halloj på er!! Tack alla!! för underbara kommentarer om mitt fynd! Har använt den en gång redan, lär bli fler gånger... Varm o go som den är!
Formex helgen är förbi, och den bjöd kanske mer på trevligt sällskap och möten än massa inspiration... Tack alla goa underbara bloggerskor för sällskap och fika! ;-)
Men en trevlig överaskning för mig var att Åsa Westlund ställde ut..Jag har älskat dessa underbara träskor sen första gång jag såg dem.. En dag blir dom mina!

Ha det bäst allihop! Kraaaam!

fredag 9 januari 2009

Mitt Vintage fynd!!


Var på den lokala second hand affären idag... Hittade en sån underbar hatt/mössa.. Kunde inte motstå den.. Tror jag kommer att åka på däng om jag använder den, kanske till och med här på bloggen, ja då blir det väl verbal däng...Vet inte ens när jag ska ha den, eller ens om jag har en jacka som passar till den.. Men ni vet när man sett en bild, som man blir så där kär i, och så hittar man en grej eller som i det här fallet, ett plagg som liknar eller är precis lika, fast säkert 1000gr billigare..Ja då KAN man inte låta bli.. (eller jag)..

Bilden som jag är kär i..från Eva Lindhs hemsida..
Min mössa är VÄLDIGT lik...

Tror tyvärr inte jag kommer se ens hälften så snygg ut.. :-(

torsdag 8 januari 2009

Tine rules!!


Jag erkänner!!! Jag avgudar Tine K!!! Gå in på deras hemsida för en rejäl dos vår inspiration!!
www.tinekhome.dk


(Tror det blir en viktblogg inom kort..jag återkommer om den..)

Bild från TineK

fredag 2 januari 2009

Nytt år..


Underbart!! Vad ska det bära med sig? Det ska bli sååå spännande!!! Nyårslöftet har jag funderat så mycket på..Det finns många bra saker att lova sig själv..

Jag har bestämt mig för ett LIVSlöfte, att ta hand om mig själv, till kropp och själ..

Bland annat, efter ett test, så ska jag ta och GÅ ner i vikt..äta nyttigare och börja träna.. Men det är inget nyårs löfte utan, som sagt, mitt livslöfte. (Testet visade att jag bör gå ner 18 kg) Ooops...

Men nyårslöftet då? Ja när jag läste hos Lotten om närandet och tärandet, ja då var det ju så självklart!!
Jag ska lova mig själv, att tänka efter riktigt noga innan jag gör saker, VILL jag verkligen göra detta? KÄNNS det bra om jag gör detta? Hör ju till livslöftet det med..Att själen ska må bra.

Funderade på om jag skulle ha en vikt blogg, till mitt nya liv..kanske jag gör det, för då blir det inte lika enkelt att smita... ;-) hihi.. Nåväl, jag har gjort upp en liten plan..2 kg i månaden ska jag gå ner, en kortsiktig plan ska man ha, har jag hört..Om jag lyckas gå ner 2 kg på en månad så får jag belöna mig själv med att äta vad jag vill.. Lyckas jag inte.. så måste jag cykla, bålle håtuna sko bålle.. ska kolla med min kompis Anette hur långt det är...
Mitt mål är att klara detta till 22 augusti, Coldplay!!!
Men som sagt..det är ett livs löfte att ta hand om mig själv, så det fortsätter även efter..

Peptalk mottages vänligt!! ;-)

Bild från min systers trädgård, foto Mari Eriksson, Styling Anna Mård

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails