onsdag 31 december 2008

2008

Min lilla Nora föddes i mars,
så det här är mitt år med
henne..

Förutom att jag fick min lilla skatt..
så har jag skiljt mig, flyttat, plåtat en massa härliga hem, träffat en massa härliga underbara människor, börjat samarbeta med underbara fotografer, gjort nya bekantskaper och fått många nya vänner.. Så på det hela taget har det nog varit ett bra år! Men nästa kommer bli ÄNNU bättre! Tänkte jag skulle hitta mig en man, ;-) Hihi.. Nåja, om jag får plåta underbara hem göra en massa härliga reportage och träffa fantastiska människor, så är jag mer än nöjd!!

Gott nytt år till alla er underbara människor!!

fredag 26 december 2008

Lovely!!!!


Det här lär bli ett magasin i min smak!! Leila, country living och blommor.. allt i ett! Jag längtar...

"Leila Lindholm startar sitt eget lifestyle-magasin, Leilas Country Living. Magasinets inriktning är vintage, inredning, recept och trädgård.

Leila Lindholm gör succé som kock med sina TV-serier, och hennes kokböcker säljer i flera hundratusentals exemplar. Nu tar hon steget in i tidningsvärlden som kreativt ansvarig för Leilas Country Living.

– Det här är en dröm jag har haft länge, och det är fantastiskt att kunna förverkliga den. Jag har längtat efter att få använda hela mitt intresseområde. Jag brinner för inredning, miljöer och helheter, och har ju – bortsett från kock-yrket – en bakgrund som stylist. I min tidning kommer läsarna att få mina allra bästa tips inom mina favoritområden, säger Leila Lindholm."

Magasinet kommer i mars och chefredaktör blir Marit Danielsson.

fredag 19 december 2008

God Jul


Önskar jag er alla!!

Bild från mitt hem, med det underbara skafferiet och fina skylten av Ylva Skarp, Skarp Kalligrafi.
Stol från Årstiden, och fäll från Hällefors Lantbruk.

Foto Mari Eriksson Styling Anna Mård

Skarp Kalligrafi
Hällefors Lantbruk
Årstiden

söndag 14 december 2008

Dagarna bara går och går...


Jag hinner inte med nåt!! Jo då, jag har gjort en massa saker jobb och annat, men ibland vill man ha 10 timmar till att leka med!

I alla fall var jag och goa Lotten i gamla stan för ett tag sen.. Vi var inne hos underbara Sara på butik S.. Har ni inte varit där, åk dit!! Man behöver inte ens shoppa, atmosfären är underbar och mer fantastisk människa får man leta efter...

( Ja om man räknar bort mig och Lotten då! ) Hahahaha.. nej jag skojar bara...

På samma gata som Butik S ligger så ligger även Eva i Walla, underbara kläder!! Hade jag en större plånbok så skulle jag absolut handla där.. man blir kääär..

Här får ni kika in hos Sara genom fönstret! Bilden har duktiga Hanna tagit!

Foto Hannas form

fredag 5 december 2008

Får man bjuda på lite fredags smarr?


Den här bilden kommer också från hemma hos reportaget i Underbara julhem, men den var tyvärr inte heller med.. Men jag gillar den så mycket så ni får se den här!! Ha en underbart trevlig 2:a advent!!

Foto Mari Erikson Styling Anna Mård

Formex våren 2009


Här är inspirationen för vårens formex..
Utställningen på entrétorget kommer att vara ett landskap av sagor och drömmar. Många av barndomens klassiska sagor har varit vår största inspirationskälla. Sagor är också ett sätt att bearbeta den skräck som barnet känner inför vuxenlivet ­ och som en del av oss för alltid känner inför plikter, ordning och förordningar.

För att komma in i vår sagolika värld måste du kliva in i det stora klädskåpet, som om vi var på väg till Narnia. Och när du kommit längst in i mörkret, så öppnar sig vägen in mot vår saga. Sedan följer du bara vår egen "Yellow Brick Road" som leder dig över böljande ängar med stora porslinsblommor och söta kaniner. En väg vi har hämtat från landet Oz.

Stanna upp och drick te i slottsträdgården bland formklippta buskar. Leta upp den vassa ärtan som ligger mellan prinsessans alla madrasser. Klättra upp för bönstjälken som växer högt ovanför molnen. Upplev känslan av att vara en pjäs i vårt gigantiska schackspel i en surrealistisk, alldeles för svartvit värld.

I den oroliga värld som omger oss är det skönt att krypa upp i våra stora fåtöljer och lyssna på en saga med garanterat lyckligt slut. Och våra sagor börjar förstås med: "Det var en gång...". Fyra ord som blir din biljett till vårt eget magiska äventyrsland.

Jan Rundgren står för utformningen.

måndag 1 december 2008

Växtkraft


Japp! Imorrn tar vi Gurra och Noris med oss till partihallarna för härliga inköp och ide insupande!

mossa, lummer, vita hyacinter, amaryllis,
julrosor och kanske lite eukalyptus.. mmmmm... På tosdag kommer jag vara med på en glöggfest, ja som butikerna här där jag bor har anordnat.. Jag ska sälja lite kransar och kurser. Det blir nåt det!
Ha det gott! Kraam!!

Bild från Leva & Bo, Foto Sofi Sykfont, Styling Anna Mård

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails