torsdag 24 januari 2008

Mot nya mål!!


Här kommer det bli en lång paus....dels för att komma på vad jag ska ha för inriktning på bloggen, och dels för att det kommer vara väldigt lungt på jobbfronten ett tag.


Ja det ska ju bli smått här!! :-) 'Ha det gott allesammans!! Kraaam!

onsdag 16 januari 2008

Vår,vår underbara vår!


Vart är du? Man kan också fråga sig vart vinter är? Jag antar (tyvärr) att detta är något vi får vänja oss vid.. Till något roligare..

Imorgon startar Formex mässan, många bloggare far dit.. känner att jag kommer att smygläsa på folks ID lappar! :-) Jag hoppas att vi ses där!


Här en sommar längtan bild av Fotograf Anna Evenius! Hon har en helt färsk blogg! Besök den!Även om hon är "gammal" i gamet! :-)


Ha det gott allesammans!

måndag 7 januari 2008

God fortsättning!


Jag vill ge er alla en JÄTTEKRAM!! Tack snälla för att ni orkar kommentera på denna väldigt dåligt underhållna blogg.... (Ni ska veta att jag besöker alla er som kommenterat och ni som är på min lista och några till, varje dag!) Jag har bara inte haft ork att kommentera och skriva själv, men det kommer!!


Ni som har möjlighet att besöka Formex och kommer att göra det, Om ni känner för en helt anspråkslös träff! Slå en signal eller maila! Skulle vara kul!


Ha det så bra så länge! Många varma kramar! Anna
Foto Anna Evenius

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails